Bog & idéSigne Ørkeby Gregersen

Bøger skrevet af Signe Ørkeby Gregersen

Læs mere om Signe Ørkeby Gregersen
1 produkter
1 produkter
Socialøkonomiske virksomheder: Mellem forretning og socialt ansvar
Socialøkonomiske virksomheder: Mellem forretning og socialt ansvarSigne Ørkeby Gregersen
36,95 DKK
EBOG
(0)
Socialøkonomiske virksomheder: Mellem forretning og socialt ansvar

Mere om Signe Ørkeby Gregersen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udbud af bøger skrevet af Signe Ørkeby Gregersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Gregersens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Socialøkonomiske virksomheder: Mellem forretning og socialt ansvar" i serien "Sociologi" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Metoder i botilbud" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd

Bøger skrevet af Signe Ørkeby Gregersen

Der er to tilgængelige bøger af Signe Ørkeby Gregersen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Signe Ørkeby Gregersen bøger i samtlige formater. Gregersens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Socialøkonomiske virksomheder: Mellem forretning og socialt ansvar" af Signe Ørkeby Gregersen

"Socialøkonomiske virksomheder: Mellem forretning og socialt ansvar" kan købes som ebog. "Socialøkonomiske virksomheder: Mellem forretning og socialt ansvar" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Sociologi". Det er Nyt fra Samfundsvidenskaberne, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Signe Ørkeby Gregersen "Metoder i botilbud"

Det er muligt at købe Signe Ørkeby Gregersens "Metoder i botilbud" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd.
Detaljer
Fulde navn:
Signe Ørkeby Gregersen