Bog & idéSigne Smith Nielsen

Bøger skrevet af Signe Smith Nielsen

Læs mere om Signe Smith Nielsen
1 produkter
1 produkter
Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab
Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskabMette Kirstine Tørslev
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab

Mere om Signe Smith Nielsen

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Signe Smith Nielsen. På listen nedenfor har du Nielsens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Asylbørn i Danmark" udgivet af HansReitzels - "Forskel og lighed i sundhed og sygdom" udgivet af Munksgaard

Bøger af Signe Smith Nielsen

Signe Smith Nielsen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Nielsens bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Nielsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Signe Smith Nielsens "Asylbørn i Danmark"

"Asylbørn i Danmark" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Signe Smith Nielsen "Forskel og lighed i sundhed og sygdom"

Hos Bog & idé er "Forskel og lighed i sundhed og sygdom" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Forskel og lighed i sundhed og sygdom" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Signe Smith Nielsen