Bog & idéSigne Uldbjerg Mortensen

Bøger skrevet af Signe Uldbjerg Mortensen

Læs mere om Signe Uldbjerg Mortensen
1 produkter
1 produkter
Ny kulturteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ny kulturteoriLotte Philipsen
404,96 DKK
Indbundet
(1)
Ny kulturteori

Mere om Signe Uldbjerg Mortensen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Signe Uldbjerg Mortensen her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Ny kulturteori". Den er publiceret af Gyldendal på dansk. "Ny kulturteori" er desuden en del af serien "Sociologi".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ny kulturteori" af Signe Uldbjerg Mortensen

"Ny kulturteori" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i Mortensens serie "Sociologi". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Mortensen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Signe Uldbjerg Mortensen