Bog & idéSilan Celik Harmankaya

Bøger skrevet af Silan Celik Harmankaya

Læs mere om Silan Celik Harmankaya
1 produkter
1 produkter
Kompendium i Praktisk aftaleret
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kompendium i Praktisk aftaleretSilan Celik Harmankaya
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Kompendium i Praktisk aftaleret

Mere om Silan Celik Harmankaya

Silan Celik Harmankaya har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Kompendium i Praktisk aftaleret". Det er Kompendieforlaget, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kompendium i Praktisk aftaleret" af Silan Celik Harmankaya

Det er muligt at købe Silan Celik Harmankayas "Kompendium i Praktisk aftaleret" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Kompendieforlaget.

Endnu en af Silan Celik Harmankaya skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Silan Celik Harmankaya