Bog & idéSilvia Federici

Bøger skrevet af Silvia Federici

Læs mere om Silvia Federici
3 produkter
3 produkter
Caliban & heksen
Caliban & heksenSilvia Federici
349,95 DKK
Hardback
(3)
Caliban & heksen
Ny Jord 3-4
Ny Jord 3-4Carl von Linné
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 3-4
Caliban og heksen
Caliban og heksenSilvia Federici
179,95 DKK
EBOG
(3)
Caliban og heksen

Mere om Silvia Federici

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Silvia Federici. På listen nedenfor finder du de seneste af Federicis bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Silvia Federicis bøger kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ny Jord 3-4" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord" udgivet af Forlaget Virkelig - "On reproduction, intergenerational solidarity and the dancing body " i serien "Visuel arkivering" udgivet af Kunstakademiet

Bøger skrevet af Silvia Federici

Silvia Federici har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Silvia Federici bøger i udvalgte formater. Silvia Federici bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Silvia Federicis "Ny Jord 3-4"

Hos Bog & idé er "Ny Jord 3-4" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget Virkelig, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Silvia Federici "Ny Jord"

Det er muligt at købe Silvia Federicis "Ny Jord" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Forlaget Virkelig, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Silvia Federici