Bog & idéSimon Langkjær

Bøger skrevet af Simon Langkjær

Læs mere om Simon Langkjær
1 produkter
1 produkter
Simmel
BOEGERTILSTAERKPRIS
SimmelSøren Christensen
71,96 DKK
Paperback
(1)
Simmel

Mere om Simon Langkjær

Der findes en del bøger af Simon Langkjær tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Langkjærs seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Simmel" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Regensen - Bag de teglrøde mure" udgivet af Gyldendal

Simon Langkjærs bøger

Du kan bestille to bøger af Simon Langkjær her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Simon Langkjær bøger i samtlige formater. Bøgerne af Langkjær er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Simon Langkjærs "Simmel"

Hos Bog & idé er "Simmel" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne.

Simon Langkjær "Regensen - Bag de teglrøde mure"

"Regensen - Bag de teglrøde mure" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Simon Langkjær