Bog & idéSimon Lelic

Bøger skrevet af Simon Lelic

Læs mere om Simon Lelic
1 produkter
1 produkter
Drengen der slog ihjel
STREAM
Drengen der slog ihjelSimon Lelic
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Drengen der slog ihjel

Mere om Simon Lelic

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Simon Lelic. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Lelic.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Drengen der slog ihjel" udgivet af Punktum - "Drengen der slog ihjel" udgivet af Punktum - "Drengen der slog ihjel" udgivet af Lytteratur

Bøger af Simon Lelic

Du kan købe tre bøger af Simon Lelic her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Simon Lelic kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Lelic er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Simon Lelics "Drengen der slog ihjel"

Hos Bog & idé er "Drengen der slog ihjel" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Punktum.

"Drengen der slog ihjel" af Simon Lelic

"Drengen der slog ihjel" er til salg som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Drengen der slog ihjel" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er Punktum, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Simon Lelic