Bog & idéSimon Lindskov Rasmussen

Bøger skrevet af Simon Lindskov Rasmussen

Læs mere om Simon Lindskov Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Da Frederik blev til en kylling
Da Frederik blev til en kyllingSimon Lindskov Rasmussen
29,95 DKK
PDF
(1)
Da Frederik blev til en kylling

Mere om Simon Lindskov Rasmussen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger skrevet af Simon Lindskov Rasmussen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Da Frederik Blev Til En Kylling" udgivet af Altenborg Media - "Da Frederik blev til en kylling" udgivet af Altenborg Media

Mere om Simon Lindskov Rasmussens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Simon Lindskov Rasmussen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Simon Lindskov Rasmussen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Rasmussen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Altenborg Media.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Da Frederik Blev Til En Kylling" af Simon Lindskov Rasmussen

Hos Bog & idé er "Da Frederik Blev Til En Kylling" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Altenborg Media, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Simon Lindskov Rasmussen "Da Frederik blev til en kylling"

"Da Frederik blev til en kylling" kan købes som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Rasmussen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Altenborg Media.
Detaljer
Fulde navn:
Simon Lindskov Rasmussen