Bog & idéSimon Strauss

Bøger skrevet af Simon Strauss

Læs mere om Simon Strauss
2 produkter
2 produkter
Romerske dage
BOEGERTILSTAERKPRIS
Romerske dageSimon Strauss
190,86 DKK
Hardback
(0)
Romerske dage
Syv nætter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Syv nætterSimon Strauss
190,86 DKK
Hardback
(0)
Syv nætter

Mere om Simon Strauss

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Simon Strauss. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Strauss' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Romerske dage" udgivet af Turbine - "Syv nætter" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Simon Strauss

Der er to tilgængelige udgivelser af Simon Strauss hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Strauss kommer blot som hardback. Bøgerne af Strauss er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Turbine.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Simon Strauss' "Romerske dage"

Hos Bog & idé er "Romerske dage" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Simon Strauss "Syv nætter"

"Syv nætter" er tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Simon Strauss