Bog & idéSine Bang Nielsen

Bøger skrevet af Sine Bang Nielsen

2 produkter
2 produkter
SOL
STREAM
SOLSine Bang Nielsen
19,95 DKK
Lydbog
(3)
SOL
SOL
SOLSine Bang Nielsen
149,95 DKK
Hæftet
(3)
SOL

Mere om Sine Bang Nielsen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Sine Bang Nielsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Bang Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "SOL" udgivet af OVO press - "APPELSIN" i serien "After Hand" udgivet af AFTER HAND

Bøger skrevet af Sine Bang Nielsen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Sine Bang Nielsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Bang Nielsen kommer kun som hæftet. Bang Nielsens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"SOL" af Sine Bang Nielsen

Hos Bog & idé er "SOL" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af OVO press.

"APPELSIN" af Sine Bang Nielsen

Det er muligt at købe Sine Bang Nielsens "APPELSIN" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Bang Nielsens serie "After Hand". Det er AFTER HAND, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sine Bang Nielsen