Bog & idéSine Lehn

Bøger skrevet af Sine Lehn

Læs mere om Sine Lehn
2 produkter
2 produkter
Tværprofessionelt samarbejde i sundhedsfaglig praksis
Tværprofessionelt samarbejde i sundhedsfaglig praksisSine Lehn
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Tværprofessionelt samarbejde i sundhedsfaglig praksis
Akut, kritisk og kompleks sygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Akut, kritisk og kompleks sygeplejeLise Hounsgaard
251,96 DKK
Indbundet
(0)
Akut, kritisk og kompleks sygepleje

Mere om Sine Lehn

Der findes mange bøger skrevet af Sine Lehn tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Lehn.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sosu - Trin 1" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSH)" i serien "Sosuserien¤SSH" udgivet af Gyldendal - "Tværprofessionelt samarbejde i sundhedsfaglig praksis " i serien "Sundhed, menneske, samfund" udgivet af Gyldendal - "Ulighed i sundhed" i serien "Sundhed, samfund og kultur" udgivet af Frydenlund Academic - "Sosu - Trin 1" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Tværvidenskab i teori og praksis" udgivet af Gyldendal - "Akut, kritisk og kompleks sygepleje" udgivet af Gyldendal

Bøger af Sine Lehn

Du kan købe syv bøger af Sine Lehn her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Sine Lehn fås i flere formater. Lehn har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sosu - Trin 1" af Sine Lehn

"Sosu - Trin 1" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er med i serien "Sosuserien". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

"Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSH)" af Sine Lehn

Hos Bog & idé er "Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSH)" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er med i serien "Sosuserien¤SSH". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Sine Lehn