Bog & idéSine Nørholm Just

Bøger skrevet af Sine Nørholm Just

Læs mere om Sine Nørholm Just
2 produkter
2 produkter
Markedskommunikation i praksis
Markedskommunikation i praksisSimon Torp (red.)
349,95 DKK
Paperback
(0)
Markedskommunikation i praksis
Organisation og omverden
Organisation og omverdenSine Nørholm Just
79,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Organisation og omverden

Mere om Sine Nørholm Just

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Sine Nørholm Just. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Justs bogudgivelser.
Bøgerne fra Sine Nørholm Just kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "#FV19" udgivet af Samfundslitteratur - "Strategizing Communication" udgivet af Samfundslitteratur - "Markedskommunikation i praksis" udgivet af Samfundslitteratur - "Strategizing Communication" udgivet af Samfundslitteratur - "Ph.D-serie. The constitution of meaning - a meaningful constitution?" udgivet af Copenhagen Business School - "Strategizing Communication" udgivet af Samfundslitteratur - "Kultur- og kommunikationsteori" udgivet af Gyldendal - "Organisation og omverden" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger skrevet af Sine Nørholm Just

Sine Nørholm Just har otte bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Sine Nørholm Just bøger i samtlige formater. Bøgerne af Just er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"#FV19" af Sine Nørholm Just

"#FV19" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Sine Nørholm Just "Strategizing Communication"

"Strategizing Communication" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Sine Nørholm Just