Bog & idéSisko Koskiniemi

Bøger skrevet af Sisko Koskiniemi

Læs mere om Sisko Koskiniemi
3 produkter
3 produkter
Kääntöpuolella lapsuus
Kääntöpuolella lapsuusSisko Koskiniemi
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Kääntöpuolella lapsuus
Ihan tavallinen perhe
Ihan tavallinen perheSisko Koskiniemi
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Ihan tavallinen perhe
Pohjoisen poliisi kertoo
Pohjoisen poliisi kertooSisko Koskiniemi
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Pohjoisen poliisi kertoo

Mere om Sisko Koskiniemi

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Sisko Koskiniemi. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Koskiniemis nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig fin.
- "Ihan tavallinen perhe" i serien "Kaija Rantaluoma" udgivet af SAGA Egmont - "Kääntöpuolella lapsuus" i serien "Kaija Rantaluoma" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Sisko Koskiniemi

Du kan bestille to bøger af Sisko Koskiniemi her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Koskiniemi fås blot som lydbog. Bøgerne af Koskiniemi er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af SAGA Egmont.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ihan tavallinen perhe" af Sisko Koskiniemi

"Ihan tavallinen perhe" er til salg som lydbog. Med Sisko Koskiniemis "Ihan tavallinen perhe" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af serien "Kaija Rantaluoma". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på fin.

"Kääntöpuolella lapsuus" af Sisko Koskiniemi

Hos Bog & idé er "Kääntöpuolella lapsuus" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Kääntöpuolella lapsuus" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er en del af Koskiniemis serie "Kaija Rantaluoma". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på fin og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Sisko Koskiniemi