Bog & idéSissel Bjerrum Fossat

Bøger skrevet af Sissel Bjerrum Fossat

4 produkter
4 produkter
Monopolbrud
MonopolbrudSissel Bjerrum Fossat
99,95 DKK
Indbundet
(2)
Monopolbrud
Monopolbrud
MonopolbrudSissel Bjerrum Fossat
49,95 DKK
EBOG
(2)
Monopolbrud
Konfliktzonen Danmark
Konfliktzonen DanmarkLone Kølle Martinsen og Rasmus Glenthøj
279,96 DKK
Indbundet
(6)
Konfliktzonen Danmark
Monopolbrud
MonopolbrudSissel Bjerrum Fossat
49,95 DKK
Lydbog
(2)
Monopolbrud

Mere om Sissel Bjerrum Fossat

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger fra Sissel Bjerrum Fossat. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Fossats seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Monopolbrud" i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Monopolbrud" i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Monopolbrud" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Konfliktzonen Danmark" udgivet af Gads Forlag - "Den lille pige med iskagen" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Syddansk Universitetsforlag

Bøger af Sissel Bjerrum Fossat

Du kan finde fem bøger af Sissel Bjerrum Fossat her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Sissel Bjerrum Fossat kan købes i flere formater. Sissel Bjerrum Fossat bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Monopolbrud" af Sissel Bjerrum Fossat

Hos Bog & idé er "Monopolbrud" tilgængelig som ebog. "Monopolbrud" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "100 danmarkshistorier". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Sissel Bjerrum Fossat "Monopolbrud"

"Monopolbrud" er til salg som lydbog. Når du køber "Monopolbrud" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er med i serien "100 danmarkshistorier". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sissel Bjerrum Fossat