Bog & idéSissel Gran

Bøger skrevet af Sissel Gran

Læs mere om Sissel Gran
1 produkter
1 produkter
Inni er vi alle unge : aldringsmeditasjoner
Inni er vi alle unge : aldringsmeditasjonerSissel Gran
219,95 DKK
Paperback
(0)
Inni er vi alle unge : aldringsmeditasjoner

Mere om Sissel Gran

Her hos Bog & idé finder du et stort udvalg af bøger af Sissel Gran. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Gran.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Inni er vi alle unge : aldringsmeditasjoner" udgivet af Aschehoug - "Inni er vi alle unge : aldringsmeditasjoner" udgivet af Aschehoug

Sissel Grans bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Sissel Gran hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Sissel Gran kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Gran er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Aschehoug.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sissel Grans "Inni er vi alle unge : aldringsmeditasjoner"

Det er muligt at købe Sissel Grans "Inni er vi alle unge : aldringsmeditasjoner" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Aschehoug, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.

Sissel Gran "Inni er vi alle unge : aldringsmeditasjoner"

"Inni er vi alle unge : aldringsmeditasjoner" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Aschehoug, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Sissel Gran