Bog & idéSkye Gyngell

Bøger skrevet af Skye Gyngell

Læs mere om Skye Gyngell
2 produkter
2 produkter
Et år i mit køkken
BOEGERTILSTAERKPRIS
Et år i mit køkkenSkye Gyngell
141,06 DKK
Hæftet
(0)
Et år i mit køkken
Et år i mit køkken
BOEGERTILSTAERKPRIS
Et år i mit køkkenSkye Gyngell
224,06 DKK
Indbundet
(0)
Et år i mit køkken

Mere om Skye Gyngell

Skye Gyngell har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Gyngells nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mine bedste ingredienser" udgivet af MM Forlag / Bindslev - "Et år i mit køkken" udgivet af Bindslev / Dingbat - "Et år i mit køkken" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Et år i mit køkken" udgivet af MM

Skye Gyngells bøger

Skye Gyngell har fire bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Gyngells bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Gyngell er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Skye Gyngells "Mine bedste ingredienser"

"Mine bedste ingredienser" er til salg som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er MM Forlag / Bindslev, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Skye Gyngell "Et år i mit køkken"

Hos Bog & idé er "Et år i mit køkken" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Bindslev / Dingbat.
Detaljer
Fulde navn:
Skye Gyngell