Bog & idéSlavenka Drakulic

Bøger skrevet af Slavenka Drakulic

Læs mere om Slavenka Drakulic
1 produkter
1 produkter
Som om jeg ikke er der
STREAM
Som om jeg ikke er derSlavenka Drakulic
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Som om jeg ikke er der

Mere om Slavenka Drakulic

Hvis du leder efter en bog fra Slavenka Drakulic, kan du købe et bredt udbud tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Drakulic.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Balkan Ekspres" i serien "Tanker i tiden" udgivet af Spektrum - "Som om jeg ikke er der" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "De ville ikke gøre en flue fortræd" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Slavenka Drakulics bøger

Slavenka Drakulic har tre bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Slavenka Drakulic bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Drakulic er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Slavenka Drakulics "Balkan Ekspres"

"Balkan Ekspres" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Drakulics serie "Tanker i tiden". Det er Spektrum, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Slavenka Drakulic "Som om jeg ikke er der"

Hos Bog & idé er "Som om jeg ikke er der" tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Som om jeg ikke er der" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Slavenka Drakulic