Bog & idéSnorri Sturluson

Bøger skrevet af Snorri Sturluson

Læs mere om Snorri Sturluson
2 produkter
2 produkter
Edda
EddaSnorri Sturluson
249,95 DKK
Indbundet
(4)
Edda
The Prose Edda
The Prose EddaSnorri Sturluson
149,95 DKK
Paperback
(0)
The Prose Edda

Mere om Snorri Sturluson

Der findes mange bøger skrevet af Snorri Sturluson tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Sturlusons bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Edda" udgivet af Gyldendal - "Edda-myterne" udgivet af Imprimatur¤Saxo Publish

Bøger af Snorri Sturluson

Du kan købe to bøger af Snorri Sturluson her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Snorri Sturluson bøger i flere formater. Sturlusons bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Snorri Sturlusons "Edda"

"Edda" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Snorri Sturluson "Edda-myterne"

"Edda-myterne" findes på den digitale boghylde som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Imprimatur¤Saxo Publish.
Detaljer
Fulde navn:
Snorri Sturluson