Bog & idéSøren Aksel Sørensen

Bøger skrevet af Søren Aksel Sørensen

Læs mere om Søren Aksel Sørensen
5 produkter
5 produkter
Prøveklar. Læsning. 9. klasse
Prøveklar. Læsning. 9. klasseSøren Aksel Sørensen
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Prøveklar. Læsning. 9. klasse
Prøveklar. Retskrivning. 9. klasse
Prøveklar. Retskrivning. 9. klasseSøren Aksel Sørensen
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Prøveklar. Retskrivning. 9. klasse
Øveklar. Læsning
Øveklar. LæsningSøren Aksel Sørensen
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Øveklar. Læsning
Prøveklar. Læsning og sprogbrug. 10. klasse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Prøveklar. Læsning og sprogbrug. 10. klasseSøren Aksel Sørensen
197,96 DKK
Hæftet
(0)
Prøveklar. Læsning og sprogbrug. 10. klasse
Øveklar. Retskrivning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Øveklar. RetskrivningSøren Aksel Sørensen
197,96 DKK
Hæftet
(0)
Øveklar. Retskrivning

Mere om Søren Aksel Sørensen

Der er mange bøger fra Søren Aksel Sørensen til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nationale test og anden evaluering af elevens læsning" udgivet af Dafolo - "Webprøver. Læsning og retskrivning" udgivet af Gyldendal - "Webprøver. Læsning" udgivet af Gyldendal - "Webprøver. Læsning" udgivet af Gyldendal - "Webprøver. Retskrivning" udgivet af Gyldendal - "Webprøver. Retskrivning" udgivet af Gyldendal - "Webprøver. Læsning og retskrivning" udgivet af Gyldendal - "Øveklar. Læsning" i serien "Øveklar" udgivet af Gyldendal - "Øveklar. Retskrivning" i serien "Øveklar" udgivet af Gyldendal - "Prøveklar. Retskrivning. 9. klasse" i serien "Prøveklar" udgivet af Gyldendal - "Prøveklar. Læsning. 9. klasse" i serien "Prøveklar" udgivet af Gyldendal - "Prøveklar. Læsning og sprogbrug. 10. klasse" i serien "Prøveklar" udgivet af Gyldendal

Mere om Søren Aksel Sørensens bøger

Der er 12 tilgængelige udgivelser af Søren Aksel Sørensen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Sørensens bøger kommer i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Sørensen lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Nationale test og anden evaluering af elevens læsning" af Søren Aksel Sørensen

Det er muligt at købe Søren Aksel Sørensens "Nationale test og anden evaluering af elevens læsning" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Webprøver. Læsning og retskrivning" af Søren Aksel Sørensen

Dette er en også en skøn bog fra Sørensen, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Aksel Sørensen