Bog & idéSøren Andkjær

Bøger skrevet af Søren Andkjær

Læs mere om Søren Andkjær
2 produkter
2 produkter
Friluftsliv
FriluftslivSøren Andkjær
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Friluftsliv
Motion og bevægelse i skolen
Motion og bevægelse i skolenEsben Stilund Volshøj
299,95 DKK
Bog
(1)
Motion og bevægelse i skolen

Mere om Søren Andkjær

Her hos Bog & idé kan du købe et stort sortiment af bøger fra Søren Andkjær. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Andkjærs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Motion og bevægelse i skolen" udgivet af Gyldendal - "Friluftsliv" udgivet af Gyldendal

Søren Andkjærs bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Søren Andkjær hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Andkjærs bøger fås i udvalgte formater. Andkjærs bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Motion og bevægelse i skolen" af Søren Andkjær

Hos Bog & idé er "Motion og bevægelse i skolen" tilgængelig som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Andkjær, kan du godt glæde dig. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Søren Andkjær "Friluftsliv"

"Friluftsliv" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Andkjær