Bog & idéSøren Bitsch Christensen m.fl.

Bøger skrevet af Søren Bitsch Christensen m.fl.

Læs mere om Søren Bitsch Christensen m.fl.
3 produkter
3 produkter
Aarhus i årtier - 60'erne
Aarhus i årtier - 60'erneSøren Bitsch Christensen m.fl.
349,95 DKK
Hardback
(0)
Aarhus i årtier - 60'erne
Aarhus i årtier - 1970'erne
Aarhus i årtier - 1970'erneSøren Bitsch Christensen m.fl.
349,95 DKK
Hardback
(0)
Aarhus i årtier - 1970'erne
Aarhus i årtier – 1980'erne
Aarhus i årtier – 1980'erneSøren Bitsch Christensen m. fl.
349,95 DKK
Hardback
(0)
Aarhus i årtier – 1980'erne

Mere om Søren Bitsch Christensen m.fl.

Der findes flere bøger skrevet af Søren Bitsch Christensen m.fl. online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra m.fl..
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Aarhus i årtier - 1970'erne" udgivet af Turbine - "Aarhus i årtier - 60'erne" udgivet af Turbine

Mere om Søren Bitsch Christensen m.fl.s bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Søren Bitsch Christensen m.fl. hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra m.fl. som hardback. Bøgerne af m.fl. er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Turbine.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Søren Bitsch Christensen m.fl.s "Aarhus i årtier - 1970'erne"

Hos Bog & idé er "Aarhus i årtier - 1970'erne" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.

"Aarhus i årtier - 60'erne" af Søren Bitsch Christensen m.fl.

Hos Bog & idé er "Aarhus i årtier - 60'erne" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Bitsch Christensen m.fl.