Bog & idéSøren Brier

Bøger skrevet af Søren Brier

Læs mere om Søren Brier
1 produkter
1 produkter
Tværvidenskabsteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
TværvidenskabsteoriSøren Brier
458,96 DKK
Hæftet
(0)
Tværvidenskabsteori

Mere om Søren Brier

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Søren Brier. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Briers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Videnskabens ø" udgivet af NSU Press - "Videnskabens ø" udgivet af Nordisk Sommeruniversitet - "Videnskabens ø" udgivet af Nordisk Sommeruniversitet - "Verdensformlen der blev væk" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Tværvidenskabsteori" udgivet af Samfundslitteratur - "Informationsvidenskabsteori" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger skrevet af Søren Brier

Du kan finde seks bøger af Søren Brier her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Søren Brier fås i et udvalg af formater. Briers bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Søren Briers "Videnskabens ø"

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Søren Brier. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af NSU Press.

Søren Brier "Videnskabens ø"

Endnu en af Søren Brier fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Nordisk Sommeruniversitet, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Brier