Bog & idéSøren Bruun

Bøger skrevet af Søren Bruun

Læs mere om Søren Bruun
2 produkter
2 produkter
Modellen og døden
STREAM
Modellen og dødenSøren Bruun
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Modellen og døden
Modellen og døden
Modellen og dødenSøren Bruun
119,95 DKK
e-bog
(0)
Modellen og døden

Mere om Søren Bruun

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Søren Bruun. På listen nedenfor ser du de nyeste af Bruuns bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Modellen og døden" udgivet af mellemgaard - "Modellen og døden" udgivet af Audioteket - "Modellen og døden" udgivet af Mellemgaard

Mere om Søren Bruuns bøger

Du kan bestille tre bøger af Søren Bruun her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Søren Bruun kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Bruun er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Modellen og døden" af Søren Bruun

Det er muligt at købe Søren Bruuns "Modellen og døden" som e-bog. "Modellen og døden" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er mellemgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Søren Bruun "Modellen og døden"

Det er muligt at købe Søren Bruuns "Modellen og døden" som lydbog. Når du køber "Modellen og døden" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Audioteket, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Bruun