Bog & idéSøren Dalgaard

Bøger skrevet af Søren Dalgaard

Læs mere om Søren Dalgaard
1 produkter
1 produkter
Finansielle markeder og investering for private
Finansielle markeder og investering for privateSøren Dalgaard
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Finansielle markeder og investering for private

Mere om Søren Dalgaard

Der findes forskellige bøger af Søren Dalgaard til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Dalgaards bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Finansielle markeder og investering for private" udgivet af Gyldendal - "Finansielle markeder og investering for private" udgivet af Gyldendal - "Finansielle markeder og investering for private" udgivet af HansReitzels

Mere om Søren Dalgaards bøger

Du kan finde tre bøger af Søren Dalgaard her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Dalgaard som hæftet. Dalgaards bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Søren Dalgaards "Finansielle markeder og investering for private"

Det er muligt at købe Søren Dalgaards "Finansielle markeder og investering for private" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Søren Dalgaard "Finansielle markeder og investering for private"

Hos Bog & idé er "Finansielle markeder og investering for private" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Dalgaard