Bog & idéSøren Dalsgaard

Bøger skrevet af Søren Dalsgaard

Læs mere om Søren Dalsgaard
3 produkter
3 produkter
Klinisk psykiatri
Klinisk psykiatriSøren Dalsgaard
679,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk psykiatri
Et liv i kaos
BOEGERTILSTAERKPRIS
Et liv i kaosCamilla Louise Lydiksen
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Et liv i kaos
ADHD - Livslange perspektiver og særlige behov
BOEGERTILSTAERKPRIS
ADHD - Livslange perspektiver og særlige behovMarina Dankaertz
89,96 DKK
Hæftet
(0)
ADHD - Livslange perspektiver og særlige behov

Mere om Søren Dalsgaard

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Søren Dalsgaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Dalsgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Et liv i kaos" udgivet af HansReitzels - "Turen går til Canada " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Tunesien " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Klinisk psykiatri" udgivet af Gyldendal - "Et liv i kaos" udgivet af Gyldendal - "ADHD - Livslange perspektiver og særlige behov" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Bøger af Søren Dalsgaard

Søren Dalsgaard har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Dalsgaards bøger fås i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Dalsgaard publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Søren Dalsgaards "Et liv i kaos"

"Et liv i kaos" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Søren Dalsgaard "Turen går til Canada "

Hos Bog & idé er "Turen går til Canada " tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Dalsgaards serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Dalsgaard