Bog & idéSøren Dybdal

Bøger skrevet af Søren Dybdal

Læs mere om Søren Dybdal
3 produkter
3 produkter
Få styr på tingene - og bliv mere effektiv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Få styr på tingene - og bliv mere effektivSøren Dybdal
305,96 DKK
(0)
Få styr på tingene - og bliv mere effektiv
Effektive møder og dygtig mødeledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Effektive møder og dygtig mødeledelseSøren Dybdal
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Effektive møder og dygtig mødeledelse
Vejen ud af arbejdsrelateret stress
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vejen ud af arbejdsrelateret stressSøren Dybdal
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Vejen ud af arbejdsrelateret stress

Mere om Søren Dybdal

Der er flere bøger fra Søren Dybdal tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Dybdal.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vejen ud af arbejdsrelateret stress" udgivet af Nye Visioner - "Effektive møder og dygtig mødeledelse" udgivet af Nye Visioner - "Få styr på tingene - og bliv mere effektiv" udgivet af Nye Visioner

Mere om Søren Dybdals bøger

Du kan bestille tre bøger af Søren Dybdal her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Søren Dybdal bøger i et udvalg af formater. Dybdals bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne udgivet af Nye Visioner.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Søren Dybdals "Vejen ud af arbejdsrelateret stress"

"Vejen ud af arbejdsrelateret stress" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Nye Visioner, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Søren Dybdal "Effektive møder og dygtig mødeledelse"

Det er muligt at købe Søren Dybdals "Effektive møder og dygtig mødeledelse" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nye Visioner.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Dybdal