Bog & idéSøren Fisker

Bøger skrevet af Søren Fisker

Læs mere om Søren Fisker
1 produkter
1 produkter
Systematisk refleksion i pædagogisk praksis
Systematisk refleksion i pædagogisk praksisSøren Fisker
319,95 DKK
EBOG
(0)
Systematisk refleksion i pædagogisk praksis

Mere om Søren Fisker

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udbud af bøger skrevet af Søren Fisker. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Fisker.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Systematisk refleksion i pædagogisk praksis" udgivet af Dafolo A/S - "Systematisk refleksion i pædagogisk praksis" i serien "Læringsmiljøer i dagtilbud" udgivet af Dafolo

Bøger af Søren Fisker

Søren Fisker har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Søren Fisker kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Fisker er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Systematisk refleksion i pædagogisk praksis" af Søren Fisker

Det er muligt at købe Søren Fiskers "Systematisk refleksion i pædagogisk praksis" som ebog. Med "Systematisk refleksion i pædagogisk praksis" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo A/S.

Søren Fisker "Systematisk refleksion i pædagogisk praksis"

Hos Bog & idé er "Systematisk refleksion i pædagogisk praksis" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i serien "Læringsmiljøer i dagtilbud". Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Fisker