Bog & idéSøren Geckler

Bøger skrevet af Søren Geckler

Læs mere om Søren Geckler
4 produkter
4 produkter
Alkoholiker
BOEGERTILSTAERKPRIS
AlkoholikerSøren Geckler
190,86 DKK
Hæftet
(0)
Alkoholiker
Alkoholiker
AlkoholikerSøren Geckler
149,95 DKK
EBOG
(0)
Alkoholiker
Breve fra Springsteen-land
Breve fra Springsteen-landSøren Geckler
139,95 DKK
e-bog
(0)
Breve fra Springsteen-land
Alkoholiker
STREAM
AlkoholikerSøren Geckler
219,95 DKK
Lydbog
(0)
Alkoholiker

Mere om Søren Geckler

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Søren Geckler. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Geckler.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Breve fra Springsteen-land" udgivet af mellemgaard - "Breve fra Springsteen-land" udgivet af mellemgaard

Bøger skrevet af Søren Geckler

Søren Geckler har to bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Søren Geckler bøger i flere formater. Bøgerne af Geckler er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af mellemgaard.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Søren Gecklers "Breve fra Springsteen-land"

"Breve fra Springsteen-land" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af mellemgaard.

"Breve fra Springsteen-land" af Søren Geckler

Hos Bog & idé er "Breve fra Springsteen-land" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Breve fra Springsteen-land" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Geckler