Bog & idéSøren Guldager

Bøger skrevet af Søren Guldager

Læs mere om Søren Guldager
1 produkter
1 produkter
Basal sygdomslære
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basal sygdomslæreSøren Guldager
224,96 DKK
Indbundet
(0)
Basal sygdomslære

Mere om Søren Guldager

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Søren Guldager. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Guldagers nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basal sygdomslære" i serien "Basal-serien" udgivet af Gyldendal - "Basal sygdomslære" i serien "Basal-serien" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Søren Guldager

Der er to tilgængelige udgivelser af Søren Guldager hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Guldagers bøger fås kun som indbundet. Guldagers bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Basal sygdomslære" af Søren Guldager

Det er muligt at købe Søren Guldagers "Basal sygdomslære" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Guldagers serie "Basal-serien". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Basal sygdomslære" af Søren Guldager

"Basal sygdomslære" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Basal-serien". Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Guldager