Bog & idéSøren Hald

Bøger skrevet af Søren Hald

Læs mere om Søren Hald
1 produkter
1 produkter
Lærebog i arbejdsmiljø
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog i arbejdsmiljøLisbeth Kern-Hansen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog i arbejdsmiljø

Mere om Søren Hald

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Søren Hald. På listen nedenfor har du Halds nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i arbejdsmiljø" i serien "Fysio/Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i arbejdsmiljø" i serien "Fysio/Munksgaard Danmark" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Søren Hald

Søren Hald har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Halds bøger kommer i samtlige formater. Halds bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Søren Halds "Lærebog i arbejdsmiljø"

Det er muligt at købe Søren Halds "Lærebog i arbejdsmiljø" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Fysio/Munksgaard Danmark". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Søren Hald "Lærebog i arbejdsmiljø"

Det er muligt at købe Søren Halds "Lærebog i arbejdsmiljø" som e-bog (epub2). Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Lærebog i arbejdsmiljø" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i Halds serie "Fysio/Munksgaard Danmark". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Hald