Bog & idéSøren Halse

Bøger skrevet af Søren Halse

Læs mere om Søren Halse
1 produkter
1 produkter
Gyldendals Minilex - Matematik
Gyldendals Minilex - MatematikSøren Halse
235,95 DKK
EBOG
(0)
Gyldendals Minilex - Matematik

Mere om Søren Halse

Der findes flere forskellige bøger fra Søren Halse tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Halses udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Søren Halses bøger udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Spektrum - Fysik C" udgivet af Gyldendal - "Gyldendals Minilex - Matematik" udgivet af Gyldendal - "Naturfagsbogen 2" udgivet af Trip - "Naturfagsbogen 1" udgivet af Trip - "Matematik" i serien "Gyldendals minilex" udgivet af Gyldendal

Bøger af Søren Halse

Du kan bestille fem bøger af Søren Halse her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Søren Halse bøger i et udvalg af formater. Halse har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Søren Halses "Spektrum - Fysik C"

Det er muligt at købe Søren Halses "Spektrum - Fysik C" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Gyldendals Minilex - Matematik" af Søren Halse

Det er muligt at købe Søren Halses "Gyldendals Minilex - Matematik" som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Gyldendals Minilex - Matematik" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på - og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Halse