Bog & idéSøren Højberg

Bøger skrevet af Søren Højberg

1 produkter
1 produkter
Den akutte patient
Den akutte patientLars Steen Jacobsen
779,95 DKK
Indbundet
(0)
Den akutte patient

Mere om Søren Højberg

Her hos Bog & idé har du et bredt udbud af bøger af Søren Højberg. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Højberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard

Bøger af Søren Højberg

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Søren Højberg hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Højbergs bøger fås i samtlige formater. Højbergs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Søren Højbergs "Den akutte patient"

Hos Bog & idé er "Den akutte patient" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Søren Højberg "Den akutte patient"

"Den akutte patient" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Højberg