Bog & idéSøren Holmgren

Bøger skrevet af Søren Holmgren

Læs mere om Søren Holmgren
2 produkter
2 produkter
Blind tillid
Blind tillidSøren Holmgren
169,95 DKK
EBOG
(0)
Blind tillid
Blind confidence
Blind ConfidenceSøren Holmgren
69,95 DKK
EBOG
(0)
Blind Confidence

Mere om Søren Holmgren

Hvis du leder efter en bog skrevet af Søren Holmgren, har du et bredt sortiment online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Holmgren.
Bøgerne fra Søren Holmgren tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Blind tillid" udgivet af People’sPress - "Blind tillid" udgivet af People'sPress - "Blind Confidence" udgivet af People'sPress

Søren Holmgrens bøger

Du kan købe tre bøger af Søren Holmgren her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan finde Søren Holmgren bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Holmgren er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Blind tillid" af Søren Holmgren

"Blind tillid" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er People’sPress, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Søren Holmgren "Blind tillid"

"Blind tillid" er til salg som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Blind tillid" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Holmgren