Bog & idéSøren Hougaard

Bøger skrevet af Søren Hougaard

Læs mere om Søren Hougaard
2 produkter
2 produkter
Fantasi over forretningslivet
Fantasi over forretningslivetSøren Hougaard
79,95 DKK
e-bog
(0)
Fantasi over forretningslivet
The relationship marketer
The relationship marketerSøren Hougaard
287,95 DKK
PDF
(0)
The relationship marketer

Mere om Søren Hougaard

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger af Søren Hougaard. På listen nedenfor finder du de seneste af Hougaards bøger.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Søren Hougaards bøger kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Relationsmarkedsføring" udgivet af Samfundslitteratur - "Forretningsidéen" udgivet af Samfundslitteratur - "Strategic Relationship Marketing" udgivet af Samfundslitteratur - "Forretningsidéen" udgivet af Samfundslitteratur - "Fantasi over forretningslivet" udgivet af mellemgaard - "Strategisk metode til innovativ iværksættelse" udgivet af Samfundslitteratur - "The business idea" udgivet af Samfundslitteratur - "The Relationship Marketer" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Søren Hougaard

Søren Hougaard har otte bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Hougaards bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Hougaard er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Søren Hougaards "Relationsmarkedsføring"

"Relationsmarkedsføring" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

"Forretningsidéen" af Søren Hougaard

Det er muligt at købe Søren Hougaards "Forretningsidéen" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Hougaard