Bog & idéSøren Hviid Pedersen

Bøger skrevet af Søren Hviid Pedersen

Læs mere om Søren Hviid Pedersen
3 produkter
3 produkter
Klassisk og moderne politisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne politisk teoriPer Mouritsen
566,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne politisk teori
Carl Schmitt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Carl SchmittSøren Hviid Pedersen
134,96 DKK
Hæftet
(0)
Carl Schmitt
Carl Schmitt
Carl SchmittSøren Hviid Pedersen
149,95 DKK
EBOG
(0)
Carl Schmitt

Mere om Søren Hviid Pedersen

Søren Hviid Pedersen har forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Hviid Pedersens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Carl Schmitt" i serien "Statskundskabens klassikere" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Carl Schmitt" i serien "Statskundskabens klassikere" udgivet af Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Klassisk og moderne politisk teori" udgivet af Gyldendal

Mere om Søren Hviid Pedersens bøger

Du kan bestille tre bøger af Søren Hviid Pedersen her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Søren Hviid Pedersen kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Hviid Pedersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Søren Hviid Pedersens "Carl Schmitt"

Det er muligt at købe Søren Hviid Pedersens "Carl Schmitt" som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Hviid Pedersen, kan du godt glæde dig. Bogen er en del af Hviid Pedersens serie "Statskundskabens klassikere". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.

Søren Hviid Pedersen "Carl Schmitt"

"Carl Schmitt" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Hviid Pedersens serie "Statskundskabens klassikere". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundets Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Hviid Pedersen