Bog & idéSøren Kaj Andersen

Bøger skrevet af Søren Kaj Andersen

Læs mere om Søren Kaj Andersen
2 produkter
2 produkter
Dansk flexicurity
Dansk flexicurityTorben M. Andersen
309,95 DKK
Hæftet
(0)
Dansk flexicurity
Konkurrencestaten og dens kritikere
KonkurrencestatenSøren Kaj Andersen
419,95 DKK
EBOG
(1)
Konkurrencestaten

Mere om Søren Kaj Andersen

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Søren Kaj Andersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Andersen.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Søren Kaj Andersens bøger kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Konkurrencestaten og dens kritikere" udgivet af Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Konkurrencestaten og dens kritikere" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Dansk flexicurity " i serien "Samfund i forandring" udgivet af Gyldendal - "Ph.D.-afhandling. Mellem politik og marked" udgivet af Sociologisk Institut, Københavns Universitet

Bøger skrevet af Søren Kaj Andersen

Søren Kaj Andersen har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Andersens bøger fås i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Andersen lavet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Konkurrencestaten og dens kritikere" af Søren Kaj Andersen

"Konkurrencestaten og dens kritikere" findes på den digitale boghylde som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Andersen, kan du godt glæde dig. Det er Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Konkurrencestaten og dens kritikere" af Søren Kaj Andersen

"Konkurrencestaten og dens kritikere" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Kaj Andersen