Bog & idéSøren Krause

Bøger skrevet af Søren Krause

Læs mere om Søren Krause
2 produkter
2 produkter
I overbevisningernes favntag
I overbevisningernes favntagSøren Krause
99,95 DKK
EBOG
(0)
I overbevisningernes favntag
I overbevisningernes favntag
I overbevisningernes favntagSøren Krause
199,95 DKK
Paperback
(0)
I overbevisningernes favntag

Mere om Søren Krause

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Søren Krause. På listen nedenfor har du de seneste af Krauses bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I overbevisningernes favntag" udgivet af Books on Demand - "I overbevisningernes favntag" udgivet af Books on Demand

Søren Krauses bøger

Søren Krause har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Krauses bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Krause er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Books on Demand.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Søren Krauses "I overbevisningernes favntag"

Det er muligt at købe Søren Krauses "I overbevisningernes favntag" som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "I overbevisningernes favntag" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.

Søren Krause "I overbevisningernes favntag"

Hos Bog & idé er "I overbevisningernes favntag" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Krause