Bog & idéSøren Kristoffersen

Bøger skrevet af Søren Kristoffersen

Læs mere om Søren Kristoffersen
1 produkter
1 produkter
Osvald redder Kloden
Osvald redder KlodenSøren Kristoffersen
139,95 DKK
Indbundet
(0)
Osvald redder Kloden

Mere om Søren Kristoffersen

Der findes mange bøger skrevet af Søren Kristoffersen tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kristoffersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Osvald redder Kloden" i serien "Kloden og Klimaklovnen" udgivet af KampagneKompagniet - "Det korte af det lange" udgivet af Det Poetiske Bureau - "Det Poetiske Bureaus antologi. Titler" udgivet af Det Poetiske Bureau

Bøger skrevet af Søren Kristoffersen

Du kan bestille tre bøger af Søren Kristoffersen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Kristoffersens bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Kristoffersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Osvald redder Kloden" af Søren Kristoffersen

"Osvald redder Kloden" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Kristoffersens serie "Kloden og Klimaklovnen". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af KampagneKompagniet.

"Det korte af det lange" af Søren Kristoffersen

Det er muligt at købe Søren Kristoffersens "Det korte af det lange" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Det Poetiske Bureau, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Kristoffersen