Bog & idéSøren Loumann Nielsen

Bøger skrevet af Søren Loumann Nielsen

1 produkter
1 produkter
Den akutte patient
Den akutte patientLars Steen Jacobsen
779,95 DKK
Indbundet
(0)
Den akutte patient

Mere om Søren Loumann Nielsen

Her hos Bog & idé finder du et stort udbud af bøger af Søren Loumann Nielsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Søren Loumann Nielsen

Du kan købe fem bøger af Søren Loumann Nielsen her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan finde Søren Loumann Nielsen bøger i et udvalg af formater. Nielsens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den akutte patient" af Søren Loumann Nielsen

Det er muligt at købe Søren Loumann Nielsens "Den akutte patient" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Søren Loumann Nielsen "Den akutte patient"

"Den akutte patient" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Loumann Nielsen