Bog & idéSøren Marcussen

Bøger skrevet af Søren Marcussen

Læs mere om Søren Marcussen
3 produkter
3 produkter
Far, mor og skilsmissen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Far, mor og skilsmissenBente Boserup
315,95 DKK
Hæftet
(0)
Far, mor og skilsmissen
Sidste dag i morgen
STREAM
Sidste dag i morgenSøren Marcussen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Sidste dag i morgen
Sidste dag i morgen
Sidste dag i morgenSøren Marcussen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Sidste dag i morgen

Mere om Søren Marcussen

Der findes forskellige bøger fra Søren Marcussen online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Marcussens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Aldrig før" udgivet af Boggalleriet (bogh 7385) - "Sidste dag i morgen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Bye Bye Beirut" udgivet af Frydenlund - "Sidste dag i morgen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "70 strejf af poesi" udgivet af Boggalleriet - "Far, mor og skilsmissen" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Bøger af Søren Marcussen

Søren Marcussen har seks bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan bestille Søren Marcussen bøger i forskellige formater. Marcussens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Aldrig før" af Søren Marcussen

Hos Bog & idé er "Aldrig før" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Boggalleriet (bogh 7385), der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Sidste dag i morgen" af Søren Marcussen

Hos Bog & idé er "Sidste dag i morgen" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Søren Marcussens "Sidste dag i morgen" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Marcussen