Bog & idéSøren & Morten Ellemose

Bøger skrevet af Søren & Morten Ellemose

Læs mere om Søren & Morten Ellemose
2 produkter
2 produkter
Dusørjægerens hævn - Rummets Detektiver 3
STREAM
Dusørjægerens hævn - Rummets Detektiver 3Søren & Morten Ellemose
79,95 DKK
Lydbog
(3)
Dusørjægerens hævn - Rummets Detektiver 3
Intergalaktisk eventyr - Rummets Detektiver 2
STREAM
Intergalaktisk eventyr - Rummets Detektiver 2Søren & Morten Ellemose
79,95 DKK
Lydbog
(5)
Intergalaktisk eventyr - Rummets Detektiver 2

Mere om Søren & Morten Ellemose

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Søren & Morten Ellemose. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Ellemose.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dusørjægerens hævn - Rummets Detektiver 3" i serien "Rummets Detektiver" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Intergalaktisk eventyr - Rummets Detektiver 2" i serien "Rummets Detektiver" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dusørjægerens hævn " i serien "Rummets Detektiver" udgivet af Facet

Mere om Søren & Morten Ellemoses bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Søren & Morten Ellemose hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Ellemoses bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Ellemose er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Dusørjægerens hævn - Rummets Detektiver 3" af Søren & Morten Ellemose

"Dusørjægerens hævn - Rummets Detektiver 3" er tilgængelig som lydbog. Søren & Morten Ellemoses "Dusørjægerens hævn - Rummets Detektiver 3" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen er en del af Ellemoses serie "Rummets Detektiver". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Søren & Morten Ellemose "Intergalaktisk eventyr - Rummets Detektiver 2"

Det er muligt at købe Søren & Morten Ellemoses "Intergalaktisk eventyr - Rummets Detektiver 2" som lydbog. Fordelen ved at have Søren & Morten Ellemoses "Intergalaktisk eventyr - Rummets Detektiver 2" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Bogen er med i Ellemoses serie "Rummets Detektiver". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren & Morten Ellemose