Bog & idéSøren Nørby & Jakob Seerup

Bøger skrevet af Søren Nørby & Jakob Seerup

Læs mere om Søren Nørby & Jakob Seerup
1 produkter
1 produkter
Frederik i flåden
Frederik i flådenSøren Nørby & Jakob Seerup
299,95 DKK
Indbundet
(3)
Frederik i flåden

Mere om Søren Nørby & Jakob Seerup

Søren Nørby & Jakob Seerup har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Frederik i flåden". Det er Gads Forlag, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Søren Nørby & Jakob Seerups "Frederik i flåden"

Det er muligt at købe Søren Nørby & Jakob Seerups "Frederik i flåden" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Søren Nørby & Jakob Seerup fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Nørby & Jakob Seerup