Bog & idéSøren Nørregaard Frederiksen

Bøger skrevet af Søren Nørregaard Frederiksen

Læs mere om Søren Nørregaard Frederiksen
2 produkter
2 produkter
Kontakt 3
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kontakt 3Søren Nørregård Frederiksen
350,96 DKK
Hæftet
(0)
Kontakt 3
Kontakt 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kontakt 2Søren Frederiksen
395,96 DKK
Hæftet
(0)
Kontakt 2

Mere om Søren Nørregaard Frederiksen

Der er kun én bog af Søren Nørregaard Frederiksen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Kontakt 2". Den er udgivet af Gyldendal på dansk. "Kontakt 2" er desuden tilknyttet serien "Kontakt".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kontakt 2" af Søren Nørregaard Frederiksen

Det er muligt at købe Søren Nørregaard Frederiksens "Kontakt 2" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Nørregaard Frederiksens serie "Kontakt". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Endnu en af Søren Nørregaard Frederiksen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Nørregaard Frederiksen