Bog & idéSøren Ole Nielsen

Bøger skrevet af Søren Ole Nielsen

Læs mere om Søren Ole Nielsen
1 produkter
1 produkter
Personalejura - praktisk arbejdsret
Personalejura - praktisk arbejdsretJens Paulsen
599,95 DKK
Hæftet
(0)
Personalejura - praktisk arbejdsret

Mere om Søren Ole Nielsen

Her hos Bog & idé ser du et stort udbud af bøger fra Søren Ole Nielsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Personalejura - praktisk arbejdsret" udgivet af Gyldendal - "Personalejura - praktisk arbejdsret" udgivet af HansReitzels - "Personalejura - praktisk arbejdsret" udgivet af HansReitzels - "Personalejura - praktisk arbejdsret" udgivet af HansReitzels

Mere om Søren Ole Nielsens bøger

Søren Ole Nielsen har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Nielsen som hæftet. Nielsens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Personalejura - praktisk arbejdsret" af Søren Ole Nielsen

Hos Bog & idé er "Personalejura - praktisk arbejdsret" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Personalejura - praktisk arbejdsret" af Søren Ole Nielsen

Hos Bog & idé er "Personalejura - praktisk arbejdsret" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Ole Nielsen