Bog & idéSøren R. Fauth og Ole Morsing (red.)

Bøger skrevet af Søren R. Fauth og Ole Morsing (red.)

Læs mere om Søren R. Fauth og Ole Morsing (red.)
2 produkter
2 produkter
Kafka i syv sind
Kafka i syv sindDavid Bugge
99,95 DKK
Hæftet
(1)
Kafka i syv sind
Rilke i syv sind
BOEGERTILSTAERKPRIS
Rilke i syv sindDavid Bugge
157,66 DKK
Hæftet
(1)
Rilke i syv sind

Mere om Søren R. Fauth og Ole Morsing (red.)

Hvis du mangler en bog fra Søren R. Fauth og Ole Morsing (red.), kan du vælge i mellem et stort udvalg tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du -s seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rilke i syv sind" udgivet af Eksistensen - "Knausgård i syv sind" udgivet af Anis - "Kafka i syv sind " i serien "Syv-sind-serien" udgivet af Forlaget Anis

Søren R. Fauth og Ole Morsing (red.)s bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Søren R. Fauth og Ole Morsing (red.) hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde -s bøger som hæftet. Søren R. Fauth og Ole Morsing (red.) bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Rilke i syv sind" af Søren R. Fauth og Ole Morsing (red.)

"Rilke i syv sind" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Eksistensen.

"Knausgård i syv sind" af Søren R. Fauth og Ole Morsing (red.)

"Knausgård i syv sind" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Anis, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren R. Fauth og Ole Morsing (red.)