Bog & idéSøren Reedtz

Bøger skrevet af Søren Reedtz

Læs mere om Søren Reedtz
1 produkter
1 produkter
Lede hunde & kolde kameler
Lede hunde & kolde kamelerTonny Vorm
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Lede hunde & kolde kameler

Mere om Søren Reedtz

Der er bare én bog af Søren Reedtz tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Lede hunde & kolde kameler". Den er udgivet af Politikens Forlag på dansk. "Lede hunde & kolde kameler" er desuden tilknyttet serien "Sort kaffe & hvide sokker".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Lede hunde & kolde kameler" af Søren Reedtz

"Lede hunde & kolde kameler" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Sort kaffe & hvide sokker". Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Reedtz, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Reedtz