Bog & idéSøren Risbjerg Thomsen

Bøger skrevet af Søren Risbjerg Thomsen

Læs mere om Søren Risbjerg Thomsen
1 produkter
1 produkter
Metoder i statskundskab
Metoder i statskundskabRobert Klemmensen
539,95 DKK
Indbundet
(0)
Metoder i statskundskab

Mere om Søren Risbjerg Thomsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Søren Risbjerg Thomsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Thomsens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Metoder i statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Perspektiver på politik" udgivet af HansReitzels - "Det nye politiske landskab" udgivet af Academica - "Det nye politiske landskab" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Politisk forandring" udgivet af HansReitzels - "Metoder i statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Metoder i statskundskab" udgivet af Hans Reitzels Forlag

Bøger skrevet af Søren Risbjerg Thomsen

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Søren Risbjerg Thomsen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Søren Risbjerg Thomsen bøger i flere formater. Thomsens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Metoder i statskundskab" af Søren Risbjerg Thomsen

Det er muligt at købe Søren Risbjerg Thomsens "Metoder i statskundskab" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Søren Risbjerg Thomsen "Perspektiver på politik"

Hos Bog & idé er "Perspektiver på politik" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Risbjerg Thomsen