Bog & idéSøren Sandfeld Jakobsen og Karsten Naundrup Olesen

Bøger skrevet af Søren Sandfeld Jakobsen og Karsten Naundrup Olesen

Læs mere om Søren Sandfeld Jakobsen og Karsten Naundrup Olesen
1 produkter
1 produkter
Dansk og international sportsret
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk og international sportsretMads Quist Boesen
656,96 DKK
Hæftet
(0)
Dansk og international sportsret

Mere om Søren Sandfeld Jakobsen og Karsten Naundrup Olesen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Søren Sandfeld Jakobsen og Karsten Naundrup Olesen her hos Bog & idé. Det er "Dansk og international sportsret". Det er Djøf Forlag, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Dansk og international sportsret" af Søren Sandfeld Jakobsen og Karsten Naundrup Olesen

"Dansk og international sportsret" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Søren Sandfeld Jakobsen og Karsten Naundrup Olesen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Sandfeld Jakobsen og Karsten Naundrup Olesen