Bog & idéSøren Schmidt

Bøger skrevet af Søren Schmidt

Læs mere om Søren Schmidt
2 produkter
2 produkter
Kampen om Mellemøstens Fremtid
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kampen om Mellemøstens FremtidRasmus Boserup
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Kampen om Mellemøstens Fremtid
Konflikten i Syrien
Konflikten i SyrienLars Erslev Andersen
289,95 DKK
EBOG
(0)
Konflikten i Syrien

Mere om Søren Schmidt

Der findes mange bøger fra Søren Schmidt til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Schmidt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kampen om Mellemøstens fremtid" udgivet af Ræson - "Konflikten i Syrien" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Politik og sikkerhed i Mellemøsten" udgivet af Gyldendal

Bøger af Søren Schmidt

Søren Schmidt har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan kun købe Schmidts bøger som hæftet. Bøgerne af Schmidt er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kampen om Mellemøstens fremtid" af Søren Schmidt

"Kampen om Mellemøstens fremtid" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ræson.

"Konflikten i Syrien" af Søren Schmidt

Hos Bog & idé er "Konflikten i Syrien" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Schmidt