Bog & idéSøren Schou

Bøger skrevet af Søren Schou

Læs mere om Søren Schou
5 produkter
5 produkter
Litteraturens tilgange
BOEGERTILSTAERKPRIS
Litteraturens tilgangeJohannes Fibiger
539,96 DKK
Indbundet
(0)
Litteraturens tilgange
'Jeg' er fandme til!
'Jeg' er fandme til!Marianne Stidsen
249,95 DKK
Hæftet
(1)
'Jeg' er fandme til!
Livets Arabesk
BOEGERTILSTAERKPRIS
Livets ArabeskTom Kristensen
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Livets Arabesk
Og andre forfattere
Og andre forfattereSøren Schou
69,95 DKK
EBOG
(0)
Og andre forfattere
Dansk litteraturs historie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk litteraturs historieBirgitte Hesselaa
414,96 DKK
Indbundet
(0)
Dansk litteraturs historie

Mere om Søren Schou

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udvalg af bøger fra Søren Schou. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Schous nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Verdens litteraturhistorie, 1945-92, Bind 7" udgivet af Gyldendal - "Odontologi 2009" udgivet af Munksgaard - "Og andre forfattere" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Jeg er fandme til!" udgivet af U Press - "Dansk realisme 1960-75" udgivet af Medusa - "Villy Sørensens aktualitet" udgivet af Medusa - "Riv paradigmerne ned!" udgivet af Medusa - "Tekst og intention" udgivet af Medusa - "Og andre forfattere" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Poul Ørums kriminalromaner" udgivet af Medusa - "Aktuel Nordisk Odontologi 2015" udgivet af Munksgaard - "Aktuel Nordisk Odontologi 2014" udgivet af Munksgaard - "Odontologi 2010" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Litteraturens tilgange" udgivet af Gyldendal - "Dansk litteraturs historie" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Søren Schou

Der er 16 tilgængelige udgivelser af Søren Schou hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Schous bøger fås i flere formater. Schous bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" af Søren Schou

Det er muligt at købe Søren Schous "Medicinsk Kompendium 19. udgave" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Verdens litteraturhistorie, 1945-92, Bind 7" af Søren Schou

Det er muligt at købe Søren Schous "Verdens litteraturhistorie, 1945-92, Bind 7" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Schou